Најновија књига генерал-пуковника у пензији Јеврема Цокића, некадашњег команданта Прве армије ВЈ „У Србији ништа ново" биће представљена у четвртак 22. јуна у 19 часова у просторијама Удружење за одбрану ћирилице "Добрица Ерић," Београд, Скерлићева 12 (код Народне библиотеке Србије, односно код храма ,,Свети Сава“).

О књизи ће говорити проф. др Светозар Радишић, пуковник у пензији, проф. др Милоје Пршић, пуковник у пензији, мр Златомир Грујић, пуковник у пензији и аутор.

 

„Генерал-пуковник у пензији Јеврем М. Цокић је остао доследан свом науму, да колико може помогне своме народу да прогледа, стане на ноге и избори се са изазовима и искушењима које му намеће друштвено-политичка свакодневица. Понуда нових решења заснованих на разборитости, човекољубљу и родољубљу за сваку нормалну администрацију изузетно су драгоцена, посебно у тешким животним ситуацијама. Трезвено, без калкулација, генерал пише из коже народа, с надом да ће неко ко је довољно моћан, у важној државној улози, уважити њихово искуство и знање”, записано је, између осталог, у рецензији књиге.

Заинтересоване обавештавамо да је улаз слободан.