Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 74 gostiju na mreži
Расподела науређених станова из стамбеног фонда МО
уторак, 13 јун 2017 10:33

 

 

Министарство одбране  – Управа за традицију, стандард и ветеране, доставило је одлуку о расподели НЕУРЕЂЕНИХ СТАНОВА у закуп на неодређено време са датумом пресека на дан 24.7.2017. године.

 

У одлуци је наведено 78 расположивих – неуређених станова, по местима и структури стана: Београд – 64, Горњи Милановац – 1, Зајечар – 1, Књажевац – 2, Неготин – 1, Ниш – 2, Обреновац – 2, Панчево – 1, Смедеревска Паланка – 1, Шабац – 3.

 

 

За све наведене станове дате су адресе, квадратуре и датум разгледања, који почиње по редоследу од 28. 6 2017. године.

 

Право да конкуришу имају сва активна и пензионисана лица која немају никакав стан, а имају закључак за стан, као и лица која користе неодговарајући стан у закуп на неодређено време из стамбеног фонда МО.

 

Заинрересовани се могу информисати у својим градским и општинским организацијама којима је Извршни одбор ГО УВПС доставио сва документа и обавештења у вези са предстојећом расподелом неуређених станова.

 

Заинтересовани се за ближе инфромације могу јавити и Удружењу војних пензионера Србије, Београд, Браће Југовића 19 (Дом Војске Србије).

 

Коментари  

 
#2 franky 21-06-2017 07:40
Šta je sa Novim Sadom,mi izgleda nismo u planu.
 
 
#1 albatros 19-06-2017 11:02
Nekim staresinama kojima je oteto steceno pravo na stan,pravnim egzibicijama ,trebalo bi razmotriti da im se dodeli sator i lokacija za koristenje istog, radi zbrinjavanja svojih clanova porodice.
 

Додај коментар