Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 103 gostiju na mreži
Предаја сабље министру иностраних послова Русије лични чин Бранка Бутолена
уторак, 20 децембар 2016 11:47
Удружењу војних пензионера Србије последњих дана обратио се велики број војних пензионера који су негодовали што је министру иностраних послова Руске Федерације Сергеју Лаврову, приликом недавне посте Србији, адвокат Бранко Бутолен, потпуковник у пензији уручио сабљу. Према тврдњама оних који су нам се јављали телефоном, наводно је приликом предаје Бутолен представљен као представник војних пензионера.

Корисници војне пензије су реаговали бурно због великих проблема које имају са адвокатом Бутоленом у остваривању права на ванредно повећање пензија од 11,06 одсто и изразито некоректног понашања према клијентима.

Овим путем саопштавамо да доделу сабље није приредило Удружење војних пензионера Србије, односно да је то лични чин адвоката Бранка Бутолена. Истовремено обавештавамо наше чланове да Бранко Бутолен није члан Удружења војних пензионера Србије.

 

Коментари  

 
#4 KiselaVoda 13-01-2017 21:01
Butolen je ppk u penziji, viši of.pravne službe, bivši bezbednjak, čovek koji je ostao u našoj Vojsci, a nije ostao u Sloveniji iako je po narodnosti slovenac. Znači on možda nije član našeg Udruženja, ali ipak je naš KOLEGA. Ovo je samo njegov čin davanje poklona i nema veze sa nama.
 
 
#3 Момо 04-01-2017 22:21
Представио се као војни пензионер, што и јесте, а не представник или члан УВП и то се јасно чује на снимку на јутјубу. Са његовим поступком неко се слаже, а неко не, али то је лична ствар. Очито да је све било договорено и са руском страном и био би скандал да је то неко покушао насилно да спречи.
 
 
#2 Rasinac 26-12-2016 18:01
Pozdravljam odluku Butolena, uradio je pravu stvar!Sve je to protokolom regulisano ranijim dogovorom.
 
 
#1 Милош 20-12-2016 16:26
Сагласан сам са сопштењем УВПС. Уопште, није јасно како је Бутолен( приватно) стављен у званични програм МИП посете Сергеја Лаврова? Ово је својеврсан дипломатски скандал! У најмању руку МИП би морао да да званично саопштење о томе ко је правио протокол, како и под којим условима је Бутолену омогућена предаја поклона!Или је данас могуће све ако имате новац!Посебно је питање, откуда Бутолену информација када Лавров долази, како и ко му је омогућио контакт, када је сабља купљена и припремљена посвета и много других питања безбедносне природе?
 

Додај коментар