Нишки музичари различите жанровске оријентације наступиће на хуманитарном концерту у Нишу у среду, 21. децембра у Дому војске, како би се прикупила помоћ за малог Стефана, сина потпуковника у пензији Зорана Миладиновића.

Хуманитарни концерт у великој сали Дома војске почеће од 20 часова а на бини ће се смењивати: Горан Шепа Гале (Кербер), Оливер Катић, Pethouse Банд, Неша Саита (Црне Мамбе). Ансамбл Грош, Хуманитарни бенд Колеге, Дејан Најда Најдановић (еx-Смак, Генерација 5) и Вокална група Constantine.

 

Стефан, двоипогодишњи дечак, син потпуковника у пензији и дописника листа ,,Одбрана“ води борбу против опаке болести рабдомиосаркома. Реч је о изузетно реткој врсти малигног тумора меких ткива код деце (четири детета оболе на милион рођених) тако да су искуства у нашем здравству мала и много већи ефекти се постижу у иностраним болницама. Родитељима је неопходна хуманитарна помоћ како би добили битку за живот свог сина Стефана.

Карте по цени од 300 динара могу се купити на следећим продајним местима: Energy music shop, klub Sunset, пивница Министарство, кафе галерија Divine i Saloon у Тврђави. На дан концерта карте ће моћи да се купе на билетарници Дома Војске.

***

Молимо све људе добре воље да се,  у складу са својим могућностима, прикључе овој акцији, да дамо шансу малом Стефану да се избори са оним што га сутра очекује, те да средства уплате на наменски рачун:

Стефан Миладиновић

Динарски рачун:
160 – 5410200060646-25

Девизни рачун:

IBAN  RS35 1605 4302 0087 4601 35

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Banca Intesa a.d.Beograd