Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 88 gostiju na mreži
Годишње информисање корисника војне пензије у Врању
петак, 16 децембар 2016 07:29
Традиционално информисање корисника војне пензије на крају године организовано је 15. децембра у Великој сали Дома ВС у Врању. Том догађају присуствовали су командант 4. бригаде Копнене војске бригадни генерал Зоран Лубура и представници организација и институцијама са којима сарађује градска организација УВП у Врању.

Председник Удружења Љубомир Драгањац похвалио је Градски одбор УВПС за резултате постигнуте у прикупљању потписа за подршку народној иницијативи којом се захтева враћање пензија на ранији ниво. Он је кориснике војне пензије обавестио о разговорима које је делегација УВП ових дана водила са министром одбране Зораном Ђорђевићем и о другим питањима и проблемима које тиште војне пензионере, посебно о здравственом и стамбеном обезбеђењу.

 

Командант 4. бригаде КоВ поздравио је војне пензионере, нагласивши да ће припадници те јединице, као и до сада, када је год то могуће, пружати помоћ у организованим активностима Општинског одбора УВПС Врање.

Потпредседник Општинског одбора УВПС Будимир Стриковић обавестио је присутне о текућим активностима организације, посебно апострофирајући проблеме које корисници пензије имају у реализацији наплате закинутог дела пензије услед опструкције једног адвоката из Београда.

Војни пензионери су обавештени о Плану активности за идућу годину и о Плану материјално-финансијског пословања у 2017. години.

Корисници војне пензије поставили су више питања, на која су добили одговоре, док ће на једно одговор бити пружен после утврђивања чињеница.

Информисање корисника војне пензије на крају године завршено је предновогодишњим дружењем у ресторану Дома ВС и уз војнички пасуљ.

 

Коментари  

 
#1 Milomir 19-12-2016 10:55
postovani

Osoblje ambulante,ne celokupno,ali ima clanova koji nece da prihvate nas vojne penzionere koji nismo iz Vranja da nam prepisu lekove za hronicne bolesti.
 

Додај коментар