Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 53 gostiju na mreži
Злоупотреба симбола и назива Удружења војних пензионераСрбије
уторак, 19 април 2016 12:57
У предизборном пропагандном материјалу који је дељен грађанима општине Раковица, Социјалистичка партија Србије грубо је злоупотребила назив и знак (лого) Удружења војних пензионера Србије. Наиме, на простору где су графички представљене институције и удружења грађана који су подржали коалицију СПС – ЈС, одштампан је знак и назив Удружења војних пензионера Србије.
Удружење војних пензионера Србије овим путем демантује информацију садржану у пропагандном материјалу , јер није подржало ниједну политичку странку на овогодишњим изборима, уосталом како је и раније то чинило. УВПС до сада у вези са изборима није контактирано ни од једне политичке странке. Истовремено Удружење својим члановима није препоручило било коју странку за коју ће да гласају, већ о томе, у складу са личним определењем одлучује сваки појединац.

Удружење ће предузети све законом прописане мере да фалсификатори одговарају за грубо кршење права на употребу назива и знака УВПС.

Удружење чврсто стоји на  опредељењу да је невладина, недобитна, интересна, социјално-хуматинарна и патриотска организација, основана ради остваривања и унапређења статусних права и интереса корисника војних пензија.


 

Коментари  

 
#4 VLADIMIR 26-04-2016 19:10
тражити најстрожије казне када се установи које то урадио! све фалсификаторе за злоупотребе треба казнити, било ко да је.
 
 
#3 Nikola 25-04-2016 16:52
Pravnim sredstvima treba zastititi nase
Udruzenje od zloupotreba pojedinaca ili
grupa, posebno u politicke svrhe.

U ovom slucaju podneti prijavu protiv
lica koja su zloupotrebila naziv i znak
UVPS
 
 
#2 Mirko 23-04-2016 20:55
U potpunosti podržavam stav udruženja i neka istraju...
 
 
#1 DRAGAN 19-04-2016 20:08
ПРЕДУЗЕТИ СВЕ ЗАКОНСКЕ МЕРЕ ПРОТИВ ФАЛСИФИКАТОРА. НАПИСАТИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ.
 

Додај коментар