Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 137 gostiju na mreži
УВПС није ничији колективни члан
петак, 01 април 2016 10:11
Неки чланови минорног удружења које носи назив Синдикат војних пензионера Србије ових дана, обилазећи кориснике војних пензија на адресама пребивалишта или наступима у медијима, служе се новим обманама тврдећи да је Удружење војних пензионера Србије њихов колективни члан (деле и пропагандне материјале). Они износећи неистините податке, покушавају да прибаве легитимитет за оно што бесуспешним покушајима чине на разбијању репрезентативног удружења војних пензионера Србије. При томе, како нас обавештавају чланови које су посетили, износе и друге неистините чињенице што представља грубе нападе на наше удружење без посебног повода и разлога.

УВПС овим демантује ноторне неистине које се упорно пласирају војнопензионерској популацији јер никада није приступило Синдикату војних пензионера Србије, нити има намере да то учини. Удружење није колективни члан ниједног другог удружења нити било које странке. Наиме, било би неприродно да удружење које броји више од 27.000 чланова и баштини тардицију дугу 23 године, приступи организацији од неколико десетина чланова која још није утабала стазе сопствене активности, а већ би да се меша у односе које припадају великој заједници која окупља кориснике војне пензије.

Удружење војних пензионера Србије нема намеру да се бави организацијама, неформалним групама и појединицима који делују против Удружења и његових чланова, нити се занима за организациону структуру, предмет деловања и активности других асоцијација која окупљају војне пензионере. Све своје организационе и интелектуалне потенцијале УВПС је оријентисало према решавању горућих проблема војнопензионерске популације.

Минорна удружења која окупљају само веома мањи број војних пензионера, уместо да се добрим делима, управо онима која враћају урушена права и поправљају рејтинг војних пензионера, представе војнопензионерској популацији придобијајући их за своје активности, покушавају да неистинама манипулишу својим колегама, што пре свега није моралан чин. Користећи се неистинама настоје да придобију наше чланове, што се коси са принципима слободе деловања и правде. УВПС ће о њиховом деструктивном деловању, ако се буде наставило, обавестити своје чланове и предузети одговарајуће легалне и легитимне поступке.

 

Коментари  

 
#6 Света 16-04-2016 07:32
Не видим разлог да се не именују те фаце које праве нова удружења од наших неинформисаних чланова. Да се види које су то личности јер верујем да, неки од њих, спадају у ону групу припадника ЈНА који су и крајем прошлог века роварили и омогућили да настрадају или нестану много невиних старешина и војника ЈНА и чланови породица.
 
 
#5 PETAR 02-04-2016 17:20
Neka te protuve dodju na moju adresu pa cu im pokazati sta je pravi vojni penzioner.Gde li su bili pre dvadeset i vise godina ? Clan sam UVPS i ostajem i dalje.
 
 
#4 ПЕНЗИОНЕР ОД 2000. 02-04-2016 10:13
Да били смо на истом казану,али појединци хоће да зараде на рачун пензионера.Овај назови СИНДИКАТ наплаћује чланарину свима једнако,550,00.-динара годишње.Где то има да се нешто унапред плати.Не плаћаш ни тако услуге проститутке.Кајмак скидају појединци.Док год има халапљивих слоге међу пензионерима нема.
 
 
#3 миса 02-04-2016 00:05
Очигледно се ради о неким људима који горе од жеље да се појаве на ТВ... Не могу нас појединци обрукати.
 
 
#2 Dragan 01-04-2016 16:53
Dokle ćemo da se delimo na one i ove, naše i vaše, ispravne i neispravne… a u istom smo kazanu isti su nam problemi kole treba sagledati o rešavati zajedničkim snagama i istim ili različitim putevima. OPAMETIMO SE, KRAJNJE JE VREME !!!
 
 
#1 Djordje 01-04-2016 15:57
Podržavam samo Vas, tj, UVPS na čelu sa izabranim rukovodstvom.
 

Додај коментар