Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 180 gostiju na mreži
Спортско-рекреативни центар ,,Рајац” отворен за војне пензионере
понедељак, 12 октобар 2015 10:52

Министарство одбране обавестило је Удружење војних пензионера Србије да пензионисани припадници наше војске могу да користе услуге Спортско-рекреативног центра ,,Рајац“. Под истим условима услуге могу да користе и чланови заједничког домаћинства, затим чланови уже породице погинулих и умрлих професионалних припадника Војске Србије, као и ратни војни инвалиди са једним пратиоцем.

У почетном периоду коришћења СР(В)О ,,Рајац“, услуге ће се вршити у дане викенда на бази два пансиона (од петка после подне, укључујући и ручак). У зависности од броја заинтересованих лица биће донета одлука да се услуга врши и у друге дане.

 

Пријаве за коришћење аранжмана треба поднети најмање десет дана пре жељеног термина. Комисија за поднете пријаве аранжмана разматра сваког уторка од 13 до 14 часова. Лицима којима је одобрено коришћење услуга, обавештавају се  слањем резервација телефаксом, најкасније пет дана  препочетка коришћења услуга. Они којима није одобрен боравак, обавештавају се путем телефона.

За децу до седам година старости не плаћа се смештај, а за децу од 7 до 14 година старости плаћа се 50 одсто од наведених цена.

Према садашњем ценовнику дневни трошкови исхране за једну особу износе 704 динара, док се лежај у трокреветној и двокреветној соби (са и без купатила) наплаћује од 385,20 до 494,40 динара.

Образац за пријављивање пензионисани официри и подофицири могу добити у Удружењеу војних пензионера Србије, Браће Југовић 19, Београд.

 

 

 

 

Коментари  

 
#1 miksa 14-10-2015 10:10
kako prijave za koriscenje SR(V)Rajac mogu dobiti oni penzioneri koji nisu iz Beograda i da li moze da se ishrana uzme kao polupansioni i koja bi bila cena
 

Додај коментар