Ivo Andric

Ivo Andric

Intesa senior kes
Status Stil

Важни линкови

Ministarstvo Odbrane
Vojska Srbije


Тренутно на мрежи

Imamo 190 gostiju na mreži
Обавештење клијентима после смрти адвоката Вукосава
четвртак, 27 август 2015 21:17
Удружење војних пензионера уз велику захвалност и поштовање на овај начин обавештава кориснике војних пензија о изненданој смрти адвоката Милорада Вукосава, који је својим ангажовањем био посвећен остваривању права великог броја војних пензионера и у томе стекао велике заслуге.

Како смо обавештени, све информације о вођењу започетих поступака које је пок. адвокат Вукосав водио у име својих клијената, а чланова нашег удружења, могу се до даљег добити у просторијама његове канцеларије у ул. Кнеза Милоша 82 у Београду сваког радног дана у времену од 10-13 часова."

Такође, у правцу даљег вођења започетих поступака заинтересовани клијенти покојног адвоката Вукосава за даље заступање ће моћи да се обрате адвокату Бранимиру Илићу из Новог Београда (контакт тел: 064 472 69 62), који је непосредно сарађивао са њим у вођењу парничних предмета."

Молимо руководства општинских-градских организација да на погодан начин о овоме обавесте кориснике војне пензије.

 

 

 

 

 

Коментари  

 
#1 Mučenik 09-09-2015 19:04
Da li smo spremni na javne proteste na ulici i da celu akciju izvede UVP?Dali smo spremni da sredstva za jednokratne pomoci usmerimo na finansiranje protesta.Dali smo spremni da krenemo protiv drzave koju smo branili.
Ako na sve ovo nismo spremni onda da stavimo tačku na komentare oko duga i da se svako bori za sebe.
 

Додај коментар